Fostul primar al orașului Năvodari a scăpat de închisoare

326
2
Fostul primar al orașului Năvodari a scăpat de închisoare - fostul-1510850401.jpg

Articole de la același autor

Judecătorii Curții de Apel Constanța au decis achitarea lui Tudorel Calapod, fostul primar al orașului Năvodari, dar și a fostului consilier local Stere Sponte. În primă instanță, cei doi au fost condamnați la câte patru ani de executare. Cei doi au fost acuzați că ar fi subevaluat intenționat o suprafață de teren din Mamaia Nord.

"În calitate de primar al orașului Năvodari, în perioada ianuarie-octombrie 2006, ar fi stabilit cu intenție o valoare diminuată față de valoarea reală, de doar 11,45 de euro/mp fără TVA, în cadrul contractului de vânzare cumpărare a suprafeței de 29.962 mp aparținând domeniului privat al Orașului Năvodari, încheiat cu SC Hars SRL, teren situat pe malul mării, în zona Mamaia Nord - Camping Pescăresc", se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii DNA.

Decizia luată de magistrații Curții de Apel Constanța este definitivă. 

Comentează știrea

okila
17 noiembrie 2017
eliberari

eu as zice sa nu ii mai bagati la racoare LEGALIZATI FURTUL ,tziganilor

DODO
17 noiembrie 2017
prosteala !

stiti pe cineva condamnat ( dintre primari sau politicieni ) care si-au dus pina la capat sentinta ? numai tantalaul ala care a vrut sa jefuiasca o banca si a luat 27 ani pentru intentie asa ca legea-i pe sprinceana

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0172 secunde