Fostul polițist acuzat că și-a omorât bunicul va petrece Revelionul în spatele gratiilor

2045
Fostul polițist acuzat că și-a omorât bunicul va petrece Revelionul în spatele gratiilor - 938043f72ac36b526989b9a1b9e0d736.jpg
Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins recursul declarat de fostul polițist Adrian Dorobanțu, în vârstă de 38 de ani, împotriva menținerii arestării preventive dispusă de Tribunalul Constanța. Hotărârea este definitivă.
Potrivit anchetatorilor, tânărul este acuzat de crimă după ce l-ar fi omorât în bătaie pe bunicul său, Dumitru Udriște, de 85 de ani.
La începutul acestei luni, un bărbat a fost găsit mort în locuința sa, pe corpul lui fiind descoperite mai multe semne de violență. Ajunși la fața locului, oamenii legii au observat că Dumitru Udriște avea mai multe răni pe față și pe corp. Drept urmare, polițiștii au început să audieze rudele și vecinii celui mort. Printre lacrimi, cumnata decedatului a spus că vinovat de moartea bătrânului ar fi chiar nepotul acestuia, fostul polițist Adrian Dorobanțu, cunoscut ca o persoană violentă.
Criminaliștii au prelevat probe din locuință, ei găsind mai multe pete de sânge pe covor și pe pereți. Luat la întrebări de anchetatori, nepotul a spus că nu are nicio vină, dar au existat martori care l-au contrazis. Din primele cercetări, a reieșit că nepotul l-a bătut atât de tare pe bătrân încât acesta a murit.
Adrian Dorobanțu este o veche cunoștință a oamenilor legii. În luna aprilie a acestui an, o femeie de 84 de ani a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța după ce a fost bătută de nepotul ei.
La data de 13 aprilie, polițiștii Secției 2 au fost sesizați că într-o locuință situată pe b-dul Tomis are loc un conflict familial. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit-o pe Ioana Udriște, de 84 de ani, și Adrian Dorobanțu, de 38 de ani, tânărul fiind în stare de ebrietate. Femeia plângea și avea mai multe leziuni pe față. A fost solicitată intervenția Serviciului de Ambulanță, o autospecială transportând-o pe bătrână la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a primit îngrijiri medicale, doctorii stabilind că ea trebuie să rămână internată. De partea cealaltă, Dorobanțu a fost dus la Poliție. În timpul audierilor, oamenii legii au aflat că tânărul este agent de poliție la Secția 3 și se afla în timpul liber. El a recunoscut că a lovit-o pe bunica lui, spunând că anterior au avut mai multe discuții purtate în contradictoriu. Polițiștii nu s-au lăsat impresionați de faptul că acesta este coleg cu ei și i-au întocmit dosar de cercetare penală. Mai mult, el a fost cercetat administrativ de superiori, iar în cele din urmă i-a fost desfăcut contractul de muncă.
În fața magistraților constănțeni, din boxa arestaților, Dorobanțu a declarat că totul nu este decât o răzbunare a mătușilor lui. "Mătușile mele au o antipatie pentru mine, de aceea au declarat împotriva mea" - a spus Dorobanțu.
Totodată, el a prezentat un act medical potrivit căruia rănile de pe pumnii săi provin dintr-un accident rutier, în care ar fi fost implicat cu puțin timp în urmă, și nu pentru că și-ar fi lovit bunicul, cauzându-i astfel moartea. "În seara respectivă am vrut să facem de mâncare o salată orientală. I-am dat 100.000 de lei (vechi) să ia o bere, dar el a venit peste o oră bătut și fără bani" - a mai spus fostul polițist suspectat că și-ar fi bătut bunicul de l-a băgat în mormânt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1908 secunde