Fostul director general de la Petromin achitat de Judecătoria Constanța

432
1
Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus achitarea lui Marcel Dumitru Bardaș și Ksunz Werner, fost director general, respectiv director economic al Companiei Naționale "Petromin" Constanța, judecați pentru fapte de corupție. Sentința nu este definitivă.
Aceștia au fost trimiși în judecată pentru că, în perioada 1998-2001, ar fi creat o pagubă Petromin în valoare de 1.481.320 USD, prin încheierea unui număr de 41 de contracte de asistență juridică cu avocatul Dinu Gheorghe, în condițiile existenței a trei consilieri juridici angajați la această companie.

Comentează știrea

Mambo
18 martie 2012
Scăpați de pușcărie

Alți doi borfași scăpați de pușcărie. Din nou procurorii nu și-au făcut meseria, sau dosarul a fost burdușit cu euro în loc de acuzații. Probabil judecătorul a fost "ales" pe sprânceană să-i scoată basma curată sau să le dea cel mult 2 ani bineînțeles cu suspendare, că tot se poartă la noi în România. Compania Petromin a fost prădată ca la drumu' mare , iar ei se joacă de-a justiția. Cum să nu-i crezi pe guvernanții olandezi când spun că din cauza justiției nu vom intra în Schengen ?!.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1943 secunde