Fostul director al Salinei Tg. Ocna, condamnat la închisoare

238
Fostul director al Salinei Tg. Ocna, condamnat la închisoare - salinatarguocna67722900-1552651519.jpg

Articole recomandate

Fostul director al Salinei Târgu Ocna a fost condamnat definitiv la 2 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită, scrie Realitateadebacau.net.


Daniel Goagă, fost director al Sucursalei Salina Târgu Ocna, a fost condamnat definitiv la 2 ani și 8 luni de închisoare și interzicerea unor drepturi timp de 4 ani.


Curtea de Apel Bacău l-a găsit vinovat pe acesta pentru luare de mită, obligându-l, totodată, la plata cheltuielilor judiciare către stat.


Goagă a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru că, potrivit rechizitoriului, "în toamna anului 2013, inculpatul Goagă Daniel, în calitate de director al Sucursalei Salina Tg. Ocna din cadrul Societății Naționale a Sării – S.A., a pretins de la un om de afaceri efectuarea, cu titlu gratuit, a lucrărilor de construcție a unei case în schimbul atribuirii unor contracte către firma acestuia".


Ceea ce s-a și întâmplat, el beneficiind de lucrări în valoare de circa 55.000 de lei. În schimbul lucrărilor, el l-a recompensat pe omul de afaceri cu șase contracte în valoare de peste 760.000 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3602 secunde