Fostul consilier Romeo Rezeanu, în război cu PNL. Ce a decis instanța de judecată

501
2
Fostul consilier Romeo Rezeanu, în război cu PNL. Ce a decis instanța de judecată - rezeanuromeo1-1507132814.jpg

Articole de la același autor

Fostul consilier local Romeo Rezeanu a obținut o primă victorie în instanță, după ce a atacat în contencios administrativ Ordinul prefectului prin care se constata încetarea de drept a mandatului de consilier local.

Potrivit certificatului de grefă, instanța de judecată a admis cererea formulată de Romeo Rezeanu în contradictoriu cu Instituția Prefectului Județului Constanța. Astfel, s-a dispus suspendarea Ordinului nr. 277/21.06.2017 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanța al reclamantului și declararea ca vacant a locului de consilier local.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în 5 zile de la comunicare.

Reamintim că, în luna iunie, consilierii locali Romeo Rezeanu și Horia Căliminte precum și consilierul județean Cristy Băisan au fost excluși din filiala PNL Constanța. În consecință, cei trei și-au pierdut mandatele de aleși locali. La scurt timp, PNL Constanța a propus în locul lor alți liberali, iar Consiliul Local Municipal Constanța, dar și Consiliul Județean Constanța, au validat alți liberali pe funcții.

Comentează știrea

DODO
5 octombrie 2017
asta-i tot ?

in plina fierbere politica atit poate spune CL ? vad ca a disparut si rubrica poitica Sa fie ca urmare a asaltului PSDragnea asupra media ?

un alegător
5 octombrie 2017
ce aiurea!

De unde apar ăștia și cine le spune că sunt liberali?!?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3816 secunde