Fost primar, trimis în judecată pentru violarea unei minore

428
1
Fost primar, trimis în judecată pentru violarea unei minore - depressedteenagegirl-1481295224.jpg
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au finalizat ancheta în cazul faptei de viol comise în luna mai a acestui an, la Solca, unde o fată de 15 ani, internată la Centrul de Plasament din localitate, cu grave probleme psihice, a fost violată în casa fostului primar din localitate, Alexandru Mirăuță.

Din ancheta procurorilor rezultă că Mirăuță, în vârstă de 83 de ani, a participat efectiv la comiterea faptei, minora fiind violată pe rând de octogenar și de cei doi minori care au adus-o în casa sa. 


Înainte de a fi violată, minora a fost îmbătată, fapt deosebit de grav având în vedere că se afla sub tratament medical psihiatric. De altfel, fata a ajuns la spital în comă alcoolică de gradul II, notează Monitorul de Suceava.






Comentează știrea

DAX
10 ianuarie 2018
SA FIE CASTRATI !

Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut si le fac oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : derbedei, dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia ( exemplul in cazul de fatza "VIOLATORUL" ) este CASTRAREA !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2994 secunde