€ 4.7601
£ 5.3997
$ 4.2518

Mai multe ştiri online:

Fost polițist suspectat că și-a ucis soția. În apartamentul lor a izbucnit și un incendiu

Ştire online publicată Marţi, 12 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Bărbatul de 67 de ani suspectat că și-a ucis soția, într-un apartament din Capitală în care luni seară a izbucnit și un incendiu este fost polițist, au declarat surse din rândurile anchetatorilor, care afirmă că pe numele bărbatului ar fi existat și un ordin de restricție care expirase cu o zi în urmă, potrivit Digi24.ro.


Soția bărbatului, în vârstă de de 62 de ani, a fost găsită moartă, luni seară,de către polițiștii sosiți în urma unui apel la 112 conform căruia în locuință ar fi izbucnit un incendiu. Bărbatul avea un comportament agresiv, astfel că a fost imobilizat și dus la Poliție, fiind apoi reținut.


Surse din rândurile anchetatorilor afirmă că bărbatul a fost polițist și că pe numele său ar fi existat un ordin de restricție, care expiarse cu o zi în urmă.

Potrivit Poliției Capitalei, luni, în jurul orei 17.00, Secția 11 Poliție a fost sesizată prin apel 112 că într-un apartament este un incendiu în desfășurare.

Acolo s-au deplasat agenți de siguranță publică, care împreună cu un echipaj SMURD, au reușit să pătrundă în apartament, unde au găsit două persoane - soț și soție, de 67, respectiv 62 de ani -, femeia fiind decedată.

Întrucât soțul manifesta un comportament agresiv a fost imobilizat și dus la sediul subunității.

La locul incidentului s-a deplasat echipa de cercetare a Serviciului Omoruri, sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul femeii.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8709 secunde