Fost consilier din prefectură, găsit mort! Principalul suspect este chiar fiul său

1120
Fost consilier din prefectură, găsit mort! Principalul suspect este chiar fiul său - altelelumanare-1531225023.jpg
Șoc în lumea universitară și administrativă din Baia Mare. Liviu Gavrilescu, fost consilier de prefect și fost angajat a Prefecturii Maramureș ar fi fost găsit mort azi dimineață în locuința sa. Suspect ar fi chiar fiul acestuia, cu care unii vecini spun că ar fi avut un conflict spontan, potrivit realitateademaramures.net.


Liviu Gavrilescu avea 65 de ani. În ultima perioadă, activa în mediul academic al Universității Vasile Goldiș filiala Baia Mare. A lucrat și la Instituția Prefectului Maramureș o bună perioadă de timp, în funcția de consilier.

Anchetatorii au tot mai multe indicii că ar fi vorba despre o crimă.

"În această dimineață, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată cu privire la decesul unui bărbat. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. S-a constituit echipă complexă de cercetare care sub coordonarea procurorului desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, potrivit realitateademaramures.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5014 secunde