Forțele Navale, în doliu! A murit un apreciat comandant de batalion

2044
Forțele Navale, în doliu! A murit un apreciat comandant de batalion - 4augustdecesscoalamaistri1-1596530957.jpg
Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale anunță cu profundă durere trecerea mult prea devreme la cele veșnice a comandantului batalionului de elevi, maior Alexandru Mateșică.


Ofițer de muzici militare, Alexandru Mateșică făcea parte din colectivul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale din anul 2013, încadrând funcția de comandant companie elevi. În această calitate, militarul a deschis drumurile a peste 300 de actuali maiștri militari de marină și agenți de poliție de frontieră, care astăzi îi deplâng dispariția prematură.
A adus prestigiu școlii prin numeroase premii obținute cu elevii militari la competiții școlare locale și naționale. De altfel, în permanență s-a remarcat printr-un devotament deosebit arătat profesiei, precum și prin grija realmente neobosită pentru excelența în educație și instrucție a viitorilor maiștri militari de marină.


De la 1 martie 2020, militarul ocupa funcția de comandant al batalionului de elevi, iar de la data de 31 iulie 2020, fusese avansat la gradul de maior.


Maiorul Alexandru Mateșică avea 38 de ani, era divorțat și avea un copil. Era angajat al Ministerului Apărării Naționale din 2002. Acesta nu era cunoscut cu afecțiuni medicale


Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale împărtășește pe deplin durerea familiei și apropiaților și le transmite acestora cele mai sincere condoleanțe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8577 secunde