Forțele de ordine, pe stradă în Constanța de Florii

335
Forțele de ordine, pe stradă în Constanța de Florii - 25aprpolitistiflorii-1619338748.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt alături de creștinii care celebrează, în acest sfârșit de săptămână, Sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim, cunoscută și ca Sărbătoarea Floriilor.

În vederea bunei desfășurări a manifestărilor prilejuite de sărbătorile religioase din acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative. Astfel, au fost suplimentate efectivele de siguranță publică, iar echipajele de poliție rutieră sunt prezente pe principalele drumuri pe care se preconizează creșteri ale valorilor de trafic.

Peste 280 de forțe de ordine, dintre care 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, peste 60 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, respectiv Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța, și aproximativ 20 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, se află în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de a locurilor de desfăşurare a manifestărilor specifice acestor sărbători.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii rutieri acționează pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii accidentelor rutiere, în special a celor generate de excesul de viteză.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în actulul context epidemiologic, să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție în toate spațiile publice închise sau deschise și să respecte interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private, precum și pe cele privind deplasarea”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.582 secunde