Forțe proaspete la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

262
Forțe proaspete la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța - dscn0431-1532941289.jpg

Articole recomandate

Opt subofițeri și un maistru militar absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani și Scolii de subofițeri pompieri "Pavel Zăganescu"Boldești au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.


Ceremonia de numire în funcție a sergenților majori DUMITRU Roxana, DAMIAN Elena, MATEESCU Cristina, TUDOR Bogdan, GUIȚĂ George, VÎRCIU Andrei Georgian, BÂRSAN George Alexandru, ROȘU Alexandru Ionel și a maistrului militar clasa a-IV-a VIȚELARU Florin Alexandru a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.


Absolvenții au fost prezentați personalului unității, ulterior fiind incluși într-un program de pregătire ce cuprinde activități de însușire a responsabilităților specifice misiunilor pe care le vor executa.


După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi încadrați la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, Detașamentul 6 Jandarmi Mangalia și Detașamentul 8 Jandarmi Cernavodă, urmând să ocupe funcții de subofițer operativ, iar maistrul militar în structura de suport . 


Tinerii militari repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța au mulțumit colegilor pentru primire și au spus că "doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promițând să acționeze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere".
Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța i-a asigurat pe tinerii subofițeri de tot sprijinul, i-a felicitat și le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4533 secunde