Forțe proaspete la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

191
Forțe proaspete la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța - forteproaspete-1501169239.jpg

Articole de la același autor

 Jandarmeria Constanța și-a întinerit echipa. Doi ofițeri absolvenți ai Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" - Arma Jandarmi, promoția 2017, au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța. 


Ceremonia de numire în funcție a sublocotenenților Georgel Vechiu și Ionuț Ovidiu Lupu, ambii în vârstă de 23 ani, a avut loc ieri. Ofițerii au fost prezentați personalului unității, ulterior fiind incluși într-un program de pregătire ce cuprinde activități de însușire a responsabilităților specifice misiunilor pe care le vor executa. 


După această primă perioadă de acomodare, tinerii ofițeri vor fi încadrați la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil și Detașamentul 8 Jandarmi Cernavodă, urmând să ocupe funcții de comandant pluton. 


Cei doi absolvenți au mulțumit tuturor colegilor pentru primire și au spus că "doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promițând să acționeze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere". 


Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța i-a asigurat pe tinerii ofițeri de tot sprijinul, i-a felicitat și le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0424 secunde