FORȚE NOI la Jandarmeria Constanța! Cine sunt cei 12 subofițeri încadrați

250
FORȚE NOI la Jandarmeria Constanța! Cine sunt cei 12 subofițeri încadrați - whatsappimage20181106at0955282-1541493526.jpg

Articole recomandate

Doisprezece subofițeri din promoția 2018 ai Școlilor de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni au fost încadrați la Gruparea de Jandarmi Mobilă "TOMIS" Constanța

Ceremonia de numire în funcție a celor doisprezece jandarmi din promoția 2018 a avut loc marți, 06 noiembrie a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă "TOMIS" Constanța.

Subofițerii au fost prezentați personalului unității și ulterior au fost incluși într-un program de aprofundare a cunoștințelor teoretice și de perfecționare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare și de menținere a ordinii publice, dar și la modul de comunicare în relația cu cetățenii pe timpul misiunilor. După această scurtă perioadă de acomodare vor fi repartizați la subunitățiile operative din care fac parte pentru a executa misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

Comandantul unitatii, lt.col. Daniel Ferencz, i-a asigurat pe noii jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat și le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității.

Cei doisprezece sunt:

Serg.maj Marinescu Roxana Andreea Serg.maj Mogoșescu Cosmin George

Serg.maj Niță Mihai Alexandru Serg.maj Marin Gabriel Cosmin

Serg.maj Apolozan Gheorghe Cristian Serg.maj Toma Andrei Daniel

Serg.maj Mergeani Costel Serg.maj Rusu Alexandru Răzvan

Serg.maj Pîrvu Tudorel Serg.maj Mitre Ionuț Daniel

Serg.maj Dima Ionel Serg.maj Raicu Romeo

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2722 secunde