Forțe noi la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța

268

Articole de la același autor

12 subofițeri din promoția 2018 ai Școlilor de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni au fost încadrați la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța. Ceremonia de numire în funcție a celor 12 jandarmi din promoția 2018 a avut loc, ieri, la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.

Subofițerii au fost prezentați personalului unității și ulterior au fost incluși într-un program de aprofundare a cunoștințelor teoretice și de perfecționare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare și de menținere a ordinii publice, dar și la modul de comunicare în relația cu cetățenii pe timpul misiunilor.

După această scurtă perioadă de acomodare, vor fi repartizați la subunitățile operative din care fac parte pentru a executa misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

Comandantul unității, lt. col. Daniel Ferencz, i-a asigurat pe noii jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat și le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității.

Cei 12 sunt: serg. maj. Roxana Andreea Marinescu, serg. maj. Cosmin George Mogoșescu, serg. maj. Mihai Alexandru Niță, serg. maj. Gabriel Cosmin Marin, serg. maj. Gheorghe Cristian Apolozan, serg. maj. Andrei Daniel Toma, serg. maj. Costel Mergeani, serg. maj. Alexandru Răzvan Rusu, serg. maj. Tudorel Pîrvu, serg. maj. Ionuț Daniel Mitre, serg. maj. Ionel Dima și serg. maj. Romeo Raicu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4116 secunde