Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unor suspecți de contrabandă cu țigări

113
Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unor suspecți de contrabandă cu țigări - 1535372372388tigari2s494041000-1535454526.jpg

Articole recomandate

Lucrătorii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmației au confiscat țigări de proveniență ucraineană în valoare de peste 113.000 lei, iar în timpul uneia dintre acțiuni au fost nevoiți să tragă cinci focuri de avertisment pentru prinderea unor suspecți de contrabandă, a anunțat poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.

Polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus - județul Suceava au observat trei persoane care transportau, de la frontiera de stat spre localitatea Vicovu de Sus, mai multe colete voluminoase.

"Imediat, colegii noștri au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au fugit către teritoriul ucrainean. Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras cinci focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Imediat, au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră", se arată în comunicat.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 67.100 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

De asemenea, lucrătorii Sectorul Poliției de Frontieră Valea Vișeului au descoperit, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, mai multe colete care conțineau 3.980 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 46.500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, reiese din comunicatul ITPF Sighetu Marmației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3619 secunde