Focuri de armă trase de polițiști pentru a prinde un șofer care nu a oprit la semnal. Conducătorul auto nu a fost prins

137
Focuri de armă trase de polițiști pentru a prinde un șofer care nu a oprit la semnal. Conducătorul auto nu a fost prins - 646x4044-1546770448.jpg

Articole recomandate

Polițiștii dâmbovițeni au tras mai multe focuri de armă, sâmbătă seara, pentru a opri un șofer care nu a oprit la semnalul executat de aceștia, trei gloanțe nimerind autoturismul, însă conductorul auto nu a fost prins, informează IPJ Dâmbovița.


Potrivit sursei citate, nimeni nu a fost rănit. ''Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au urmărit în trafic conducătorul unui autoturism care nu a oprit la semnalul executat de aceștia. Pentru oprirea autovehiculului, polițiștii au folosit armamentul din dotare, au executat 5 focuri de armă asupra mașinii, dintre care 3 au lovit auto. Nu au rezultat victime. Autorul a fost identificat și este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere'', a precizat IPJ Dâmbovița.


Conform sursei citate, două focuri au fost executate de avertisment, în plan vertical, iar celelalte spre mașină. Urmărirea a avut loc din Târgoviște spre Râncaciov. La un moment dat șoferul a oprit mașina, dar a fugit și este căutat acum de polițiști.


''Polițiștii pot să facă uz de armă asupra conducătorilor care nu opresc la semnal și despre care există indicii temeinice că au săvârșit o infracțiune sau este iminentă săvârșirea uneia. De obicei, o persoană care are o urgență oprește și spune ce urgență are. Polițiștilor li s-a părut în neregulă că șoferul nu a oprit. Urmărirea a început din Târgoviște și s-a terminat în Râncaciov. Șoferul a oprit, probabil s-a speriat și a fugit. Este identificat și este căutat. Nu are permis de conducere'', a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, Ana Maria Liță.


Din primele date, șoferul era singur în mașină, scrie romaniatv.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.443 secunde