Focuri de armă pentru prinderea unor hoți de combustibil

2889
Focuri de armă pentru prinderea unor hoți de combustibil - masina-1316600457.jpg
O echipă de jandarmi aflată, aseară, în patrulare în zona conductelor magistrale de transport produse petroliere a observat, în jurul orei 21.00, mai multe mașini de teren, ascunse în incinta Fermei Pomicole Valu lui Traian.

La vederea farurilor uneia dintre mașinile suspecte, jandarmii s-au deplasat spre locul în care se aflau autoturismele de teren, moment în care, dintr-un canal de irigații, un bărbat ascuns a dat alarma: "Fugiți, că vin jandarmii!". Imediat, patru persoane au fugit către mașinile staționate, moment în care jandarmii s-au vătut nevoiți să tragă trei focuri de armă în aer, iar alte opt în direcția autoturismelor, pentru a-i putea opri pe suspecți. Aceștia au reușit să părăsească locul incidentului la bordul a trei mașini, lăsând în urmă un al patrulea autoturism

Mașina imobilizată, pe care suspecții au lăsat-o în urmă,  atinsă de două gloanțe în partea din spate, este un Grand Cherokee, cu numere de înmatriculare bulgărești, care avea în interior un rezervor artizanal de circa două tone, cu urme de țiței. La aproximativ 10 metri distanță a fost descoperit și un furtun, legat de o instalație artizanală, cu un robinet rămas pe poziția "închis".

Ancheta a fost preluată de polițiști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Femeie cercetată pentru furt din poșete
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Arestați pentru un scandal la Corbu
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Chesnoiu se apără
Pagina a fost generata in 1.8768 secunde