Focuri de armă la Medgidia

574
Focuri de armă la Medgidia - pistol-1318528879.jpg
Focuri de armă la Medgidia pentru prinderea unor indivizi suspectați că au furat cablu telefonic.
Polițiștii spun că, în noaptea de 12 spre 13 octombrie, o patrulă de siguranță publică mixtă, alcătuită dintr-un polițist din cadrul Poliției Municipiului Medgidia și un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis", a văzut pe centura orașului Medgidia o căruță în care se aflau bunuri suspectate a fi furate. Cei doi oameni ai legii i-au somat verbal pe cei trei indivizi care se aflau în atelaj să oprească, dar aceștia nu s-au supus somației, ei dând bice cailor, încercând să scape de patrulă gonind pe străzile din cartierul Poligonul Viilor. Pentru că suspecții nu aveau de gând să se conformeze, polițistul a folosit armamentul din dotare, trăgând în timpul urmăririi un foc de avertisment în plan vertical, două focuri spre anvelopele căruței și apoi un foc de armă pe direcția celor trei persoane care au abandonat căruța, fugind printre casele aflate în construcție, fără a se reuși prinderea niciunuia dintre suspecți.
Din cercetările efectuate la fața locului nu au fost identificate urme de sânge care să indice că vreuna dintre persoane ar fi fost rănită.
În căruța abandonată de suspecți, polițiștii au găsit cinci bucăți de cablu cu fire din cupru de 0,25 mm, în lungime totală de 12 metri și cu diametru de 25 mm, trei bucăți având izolație din tablă de fier și două bucăți avînd izolație din plastic, precum și două cazmale și un târnăcop.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienței cablului și a identificării celor trei suspecți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Dumitru Moinescu rămâne în CL Medgidia
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cât costă gigacaloria la Medgidia
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cât costă gigacaloria la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3142 secunde