Focuri de armă la frontiera cu Ucraina pentru prinderea unor contrabandiști

134
Focuri de armă la frontiera cu Ucraina pentru prinderea unor contrabandiști - vama-1350042797.jpg
Polițiștii de frontieră au depistat, în apropierea frontierei cu Ucraina, un grup de persoane care intenționa să introducă ilegal în România aproximativ 10.000 de pachete de țigări de contrabandă. 

Pentru reținerea contrabandiștilor, care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să execute patru focuri de avertisment.

Aseară, o patrulă a polițiștilor de frontieră din județul Suceava a observat un grup de persoane care se îndrepta dinspre linia de frontieră către interiorul țării, în zona localității Ulma, transportând mai multe colete voluminoase.

Persoanele în cauză au fost somate verbal de polițiști, însă aceștia au ignorat strigătele, au aruncat coletele și au încercat să fugă spre teritoriul statului vecin.

Polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, fiind trase patru focuri de armă, reușindu-se astfel reținerea lui P. Gheorghe, în vârstă de 27 ani.

În urma cercetărilor au fost descoperite șapte colete cu țigări care conțineau 10.100 de pachete de țigări marca Viceroy, din Ucraina, în valoare de 101.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere ilegală a frontierei de stat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de frontieră, fiind informate și autoritățile ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4071 secunde