FOCURI DE ARMĂ LA CONSTANȚA / TREI ARESTĂRI

604
2
FOCURI DE ARMĂ LA CONSTANȚA / TREI ARESTĂRI - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1445263170.jpg

Articole de la același autor

Magistrații au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei suspecți prinși, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la furat, în Constanța. AMIȘ ADEM, MUSTAFA OSMAN și STOICA VASILE sunt cercetați pentru tentativă la furt calificat și violare de domiciliu, iar primul și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule.

"Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reținut că în noaptea de 18.10.2015, în jurul orei 01.10, prin escaladarea gardului împrejmuitor, forțarea și escaladarea unei ferestre de la bucătărie, inculpații au pătruns cu intenția de a sustrage bunuri în imobilul situat în sat Poarta Albă, și fiind surprinși de persoana vătămată, au părăsit locuința în grabă, fără a sustrage bunuri sau alte valori, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de aproximativ 1.000 lei, reprezentat de distrugerile provocate 
ferestrei.

Cu ocazia părăsirii locuinței, inculpații au fost depistați de organele de poliție care au procedat la somarea acestora pentru a se opri, dar pentru a scăpa, aceștia au sărit și pătruns fără drept în curțile învecinate, inculpații AMIȘ ADEM și STOICA VASILE fiind depistați într-o anexă dintr-o curte, în timp ce MUSTAFA OSMAN care se despărțise de primii, a fost găsit într-o altă curte", au susținut procurorii în propunerea de arestare.

La comiterea faptei inculpații s-au deplasat cu autoturismul marca Dodge Caravan înmatriculat în Bulgaria.



Comentează știrea

adevar
20 octombrie 2015
adevar

Romania nu mai lauda politia ta ca avenit un politist la mine in republica sa cerseasca s-a mai urcat si baut la volan . Ei au voie sa se urce imbatati la volan?

adevar
20 octombrie 2015
adevar

Romania nu mai lauda politia ta ca avenit un politist la mine in republica sa cerseasca s-a mai urcat si baut la volan . Ei au voie sa se urce imbatati la volan?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3792 secunde