FOCURI DE ARMĂ ÎN TRAFIC, LA CONSTANȚA. Șeful Direcției de Pază, dosar penal

2890
1
În week-end, polițiștii Secției 1 din Constanța au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, care conducea autovehiculul unei instituții publice din Constanța fiind sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba de Valentin Oprică, angajat al Direcției Județene de Pază Constanța, care a fost dus la spital, iar după recoltarea probelor de sânge a rezultat o alcoolemie de 0,56 mg/l. 




De asemenea, alături de Valentin Oprică se afla chiar șeful instituției, Lucian Titi Giurcă , care se afla sub influența băuturilor alcoolice și ar fi tras mai multe focuri cu o armă de tip airsoft, ieșind pe geamul autoturismului. 


În cauză, oamenii legii au procedat la conducerea la poliție și audierea celor doi, șoferul fiind cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar pasagerul sancționat cu 2.000  lei și confiscarea armei de tip airsoft.


UPDATE - 


Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țutuianu a demarat în paralel cu ancheta organelor abilitate o anchetă administrativă internă. În cazul în care acuzațiile se dovedesc a fi adevărate, întreaga conducere a Direcției Județene de Pază va fi demisă. 


"Nu voi tolera niciunui angajat fapte care sa aduca prejudicii de imagine institutiilor statului. Directia Judeteana de Paza este o institutie unde ordinea si corectitudinea trebuie sa primeze. Reprezentantii acesteia trebuie sa se comporte in concordanta cu normele legale si morale. Nu accept si nu voi accepta niciodata fapte de aceasta natura din partea niciunui reprezentant al Consiliului Judetean Constanta."


Comentează știrea

PARCALABU ELENA
23 iulie 2017
CAZ ASEMANATOR CU BOUREANU

MARIUS HORIA ȚUȚUIANU SE DA ÎN STAMBA CONSTANȚA E UN ORȘ NE STAPANIT DIN CAUZA LUI STROE FELIX SEF PSD CONSTANȚA O SA ÎL DEA AFARA PE ȚUȚUIANU CA Ș PE SEFU OPC ȘI ETC PAI CE ARE DE SPUS CUM AM MAI SPUS SEF IPJ CONSTANȚA MIRCEA VIZITIU PARCA ERA SEFU POLIȚIEI CE NE FACEM

Pagina a fost generata in 0.4079 secunde