Florin Pîclea, directorul filialei județene Neamț a Crucii Roșii, a murit din cauza COVID

192
Florin Pîclea, directorul filialei județene Neamț a Crucii Roșii, a murit din cauza COVID - florinpclea-1590994854.jpg

Articole recomandate

Directorul filialei Neamț a Crucii Roșii, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, a murit. Anunțul a fost făcut chiar de directorul Crucii Roșii România.


"Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice, la vârsta de 64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamț a Crucii Roșii Române. Domnul Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat și cu diabet", a transmis, Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române.


Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamț a Crucii Roșii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi.


"În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari și pentru toți cei care l-au cunoscut și prețuit, le adresăm tuturor condoleanțe și îi încredințăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roșii Române. Crucea Roșie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii".


Sursa: realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2374 secunde