FLAGRANT ȘI PERCHEZIȚII, PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI DE TRAFIC INTERNAȚIONAL DE DROGURI DE MARE RISC

297
FLAGRANT ȘI PERCHEZIȚII, PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI DE TRAFIC INTERNAȚIONAL DE DROGURI DE MARE RISC - mdamagfzad00odc1mzzhnjgwyjm4mgq4-1540929389.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat aproximativ 1,2 kg. de cocaină, 500 de grame de heroină, 30 kg. de tutun și 10.000 de euro, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant și a două percheziții. Un bărbat a fost reținut și, ulterior, arestat,informează Poliția Română.

În noaptea de 25 spre 26 octombrie și în dimineața zilei de 26 octombrie 2018, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au executat o acțiune în municipiul București, pe ruta București - Sibiu și pe raza județului Sibiu, pentru destructurarea unei grupări specializate în procurarea din afara țării, introducerea în țară și distribuția de droguri de mare risc(cocaină și heroină), pe raza capitalei, în cluburi și localuri de lux.

 Astfel, pe autostrada A1, între localitățile Săliștea și Sibiu, polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, din București, în timp ce se deplasa cu autoturism, având disimulată, într-un colet aflat în portbagaj, cantitatea aproximativă de un kilogram de cocaină, cu un grad ridicat de puritate, care a fost ridicată pentru cercetări. De asemenea, au fost ridicate pentru cercetări un telefon mobil cu cartelă sim și 4.000 de lei.

 Din cercetări a rezultat că drogurile ar fi fost procurate din Olanda, fiind transportate pe cale rutieră pe ruta Amsterdam-Sibiu.

 În continuare, polițiștii antidrog au efectuat două percheziții domiciliare pe raza Sectorului 2 București și în localitatea Fundeni, județul Călărași, la locuințele folosite de bărbat.

La percheziția din localitatea Fundeni, polițiștii au descoperit si ridicat pentru cercetări: aproximativ 500 de grame de heroină, aproximativ 200 de grame de cocaină, un pistol, cu proiectil de cauciuc (neletal), supus autorizării, care figureaza ca fiind furat, aproximativ 30 kg. de tutun vrac, tuburi de țigarete, filtre, ambalaje, etichete si alte materiale folosite la confecționarea ilicită a țigaretelor, 10.300 de euro, 1.560 de lei  și 200 de coroane daneze.

 Cel în cauză a fost prezentat procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T., care, după audieri, a dispus cercetarea în stare de reținere. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

 În activitățile desfășurate, polițiștii antidrog au fost sprijiniți de polițiști ai inspectoratelor de poliție județene Călărași și Sibiu, precum și de jandarmi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8002 secunde