FLAGRANT în Constanța! Bărbat săltat de polițiști, după ce a șantajat un om de afaceri

2411
FLAGRANT în Constanța! Bărbat săltat de polițiști, după ce a șantajat un om de afaceri - untitled-1495025052.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au prins, în flagrant, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a șantajat, în repetate rânduri, un om de afaceri din Constanța, care i-a oferit suma de 4.500 de lei.


Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat un flagrant, în interiorul unui restaurant din Constanța, pentru prinderea lui Constantin Codău, în vârstă de 36 de ani, din Constanța, bănuit de săvârșirea infracțiunii de șantaj.


Astfel, respectivul bărbat, fost angajat la restaurantul în cauză, a solicitat suma de 1.000 de euro, în repetate rânduri, unui om de afaceri din municipiul Constanța, amenințându-l că va face publice aspecte nereale cu privire la o boală transmisibilă dobândită pe perioada angajării, aspect ce ar fi atras controale din partea instituțiilor abilitate ale statului.


Polițiștii constănțeni l-au imobilizat pe bărbat după ce acesta primise suma de 4.500 de lei de la omul de afaceri. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de astăzi a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0851 secunde