FLAGRANT ȘI PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA. Vizați sunt hoții de motorină

Marţi, 12 Septembrie 2017
2364
Polițiștii de la Transporturi, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au reținut patru bărbați bănuiți de contrabandă cu motorină. În urma unui flagrant și a unei percheziții la locuința unuia dintre ei, au fost confiscate peste 1.200 de litri de produs petrolier, o autoutilitară, o instalație artizanală și bani.


La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, au depistat în flagrant delict patru bărbați, cu vârste între 20 și 45 de ani, din orașul Cernavodă, județul Constanța, în timp ce transportau, cu o autoutilitară, aproximativ 1.100 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitat în recipiente de tablă.


În urma unei percheziții la locuința unuia dintre ei, au mai fost găsite 8 recipiente, cu 185 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, pe care le deținea fără documente de proveniență. Din cercetări a rezultat faptul că respectiva cantitate de motorină ar fi fost sustrasă de la navele ce tranzitează zona portului Cernavodă.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.458 secunde