Flagrant! Cannabis adus din Cehia, cu 800 de euro

232

Articole de la același autor

Au crezut că vor face o afacere profitabilă, dar li s-a înfundat. Vorbim despre doi constănțeni care au fost ridicați, în noaptea de marți spre miercuri, de polițiștii de frontieră, de pe raza municipiului București.

În baza unor informații, anchetatorii au organizat un flagrant și i-au prins pe suspecți în zona Gării din Capitală. Cei doi bărbați, de 34 ani, respectiv 41 de ani, au fost percheziționați de polițiștii constănțeni, iar bănuielile oamenilor legii s-au confirmat.

În bagajele indivizilor au fost descoperite 230 de grame de cannabis. Polițiștii de frontieră au mai găsit asupra suspecților un dispozitiv pentru tocare substanțelor vegetale cu efect halucinogen, un pachet cu foițe de rulat țigarete, șase cartele SIM și două telefoane mobile. Luați la întrebări, constănțenii au declarat că drogurile de mare risc au fost aduse din Cehia, le-au cumpărat cu 800 de euro și le aparțin.

În cursul zilei de miercuri, oamenii legii au efectuat șase percheziții în Năvodari, Tulcea și Călărași, la domiciliile unor alți suspecți. Anchetatorii au ridicat din locuințele respective cinci telefoane mobile, un laptop și mai multe înscrisuri.

În spatele gratiilor

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și ulterior prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept și introducerea în țară a drogurilor de risc. Completul de judecată a decis să îi trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile, iar suspecții au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Con-stanța. Cazul a fost atent instrumentat de un procuror din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4478 secunde