Fiul unui politician, implicat în două accidente rutiere în două zile

280
Fiul unui politician, implicat în două accidente rutiere în două zile - accident11106100-1505217174.jpg
Caz incredibil în Arad! Fiul unui politician a provocat două accidente în două zile! După ce ieri s-a răsturnat cu un bolid pe câmp, azi a intrat cu o mașină electrică într-un pom.

Tânărul implicat în cele două accidente se numește Silviu Săplăcan și este fiul consilierului local PSD, Gheorghe Săplăcan.

Bărbatul de 27 de ani care luni, 11 septembrie, s-a răsturnat cu mașina între Arad și Șagu, după ce i-ar fi explodat un pneu, astăzi, în jurul orei 09:00, a intrat cu un autoturism electric, marca Renault Kangoo, într-un copac, la ieșire din Arad spre Vinga. Potrivit aradon.ro, tânărul s-ar fi îndreptat în această dimineață spre locul în care s-a produs ieri accidentul.

În urma accidentului de luni, tânărul a scăpat cu răni ușoare și nu a rămas internat în spital. Astăzi, în schimb, în urma impactului, picioarele i-au fost prinse sub bordul mașinii, astfel că a avut nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru a fi scos din autoturism.

Tânărul de 27 de ani a fost predat echipajului SMURD conștient și cooperant. Polițiștii rutieri se află la fața locului și încearcă să stabilească cauzele producerii accidentului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8934 secunde