€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Fiul șefului de post din comuna Grădina, condus pe ultimul drum

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Aprilie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Laurențiu Cătănoiu, tânărul decedat în accidentul dintre localitățile Valu lui Traian și Constanța a fost condus, vineri, pe ultimul drum. Acesta a fost înmormântat în localitatea constănțeană Târgușor. Avea 26 de ani și era fiul șefului de post de la Poliția Grădina. Tânărul lucra la o firmă de curierat și a învățat la Colegiul Tehnic „Vasile Pârvan”, Constanța, generația 2007-2011.

Prietenii băiatului au trimis nenumărate mesaje de condoleanțe. Vă reamintim că la data de 11 aprilie, în jurul orei 18.00, pe DN 3, în apropierea localității Valu lui Traian, un autoturism marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constanța, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers. Autoutilitara a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Duster ce se deplasa pe sensul opus.

În urma impactului, Laurențiu Cătănoiu a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de medici, viața tânărului nu a mai putut fi salvată. Alte două persoane, șoferul și un pasager din autoturismul Duster, au fost rănite ușor.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6544 secunde