Fiul ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost bătut într-o discotecă de lângă Videle

1176
Fiul ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost bătut într-o discotecă de lângă Videle - dan3-1559222677.jpg

Articole recomandate

Luna trecută, Darius Dan, fiul ministrului de Interne, a fost agresat într-o discotecă din localitatea Butești, aflată cam la 15 kilometri de orașul Videle, unul dintre bărbații prezenți în local lovindu-l după ce acesta a cerut să fie schimbată muzica, relatează liberinteleorman.ro.


Darius Dan se distra într-o discotecă din localitatea Butești, aflată cam la 15 kilometri de orașul Videle. Clienții discotecii sunt, în genere, ascultători de manele. Convins de faptul că DJ-ul va schimba muzica, la aflarea veștii că e fiu de ministru, Darius a solicitat schimbarea genului muzical. Dorință care i s-a și îndeplinit.


Mai mulți tineri din comuna Poeni, iubitori de manele, s-au enervat pe tânărul care le-a stricat distracția, așa că unul dintre ei l-a lovit pe Darius Dan, fără să știe cine este. Avea să afle mai târziu, de la patronii discotecii, care l-au și ascuns pe Darius în bucătărie. A urmat o veritabilă desfășurare de forțe în Butești, cei care l-au lovit sunt speriați de consecințe.


Un martor ocular a relatat pentru publicația locală: "E o discotecă pe care Darius o frecventează. El a vrut să schimbe muzica la DJ, că nu i-a plăcut muzica. În discoteca respectivă, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul știa cine este el, că e băiatul lui Carmen Dan și restul clienților au fost revoltați. Evident, clienții nu știau cine e Darius. Și unul dintre ei s-a enervat și s-a dus și l-a compostat direct, n-a mai stat la discuții. Patronii știau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns în bucătărie, apoi au spus găștii de clienți deranjați de Darius că el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat când au auzit. La vreo două ore a venit poliția de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere. După care am auzit că a căzut Darius la înțelegere cu ei să le dea 3000 de euro, ca să-și retragă plângerea. Ce am mai observat în noaptea aia a fost că în zonă apoi au patrulat continuu vreo trei mașini de poliție prin zonă".


Purtătorul de cuvânt al poliției județene, Teodora Dragole, a declarat că există o anchetă în desfășurare pe tema unui episod violent petrecut în localitatea menționată. Poliția susține, însă, că Darius Dan a făcut plângerea a doua zi la Poliția Rurală Poeni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9642 secunde