Fiul lui Mircea Băsescu, denunțat la DNA pentru trafic de influență

309
3
Fiul lui Mircea Băsescu, denunțat la DNA pentru trafic de influență - basescutraficinfluenta-1434561310.jpg

Articole de la același autor

Dragoș Băsescu a fost adus cu mandat, ieri dimineață, la Direcția Națională Anticorupție și în urma audierilor, procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune, pentru o perioadă de 60 de zile. Potrivit anchetatorilor, nepotul fostului președinte este acuzat că ar fi cerut un milion de euro unui om de afaceri pentru a interveni pentru el într-un dosar aflat pe rolul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. În același dosar, procurorii DNA îl cercetează și pe Ciprian Nistor pentru complicitate la trafic de influență.

Potrivit unor surse, denunțătorul în cauză este omul de afaceri, Sandu Staicu, arestat în martie de DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat și spălare de bani. La întâlnire, Dragoș Băsescu și complicele său ar fi venit cu mai multe documente care atestau că au acces la dosar. "La data de 13 martie 2014, împreună cu suspectul Nistor Ciprian, i-a pretins denunțătorului suma de 500.000 euro pentru o soluție de nearestare la o contestație formulată de către DIICOT în dosarul ce îl privea și încă 500.000 euro pentru o soluție favorabilă în dosarul respectiv, cât și pentru ridicarea sechestrului aplicat asupra bunurilor denunțătorului", au precizat procurorii DNA. Banii urmau să fie disimulați într-un contract fictiv de consultanță cu o firmă internațională. Staicu le-ar fi spus celor doi că nu are un milion de euro și nu vrea să facă această înțelegere. Procurorii au dispus pentru Dragoș Băsescu o cauțiune de 10.000 de lei.  

Comentează știrea

europeanu
18 iunie 2015
sapca de recuzita

cocalarul e si el comandant ?

rex
18 iunie 2015
Lichelele!

Astia din famiglia mafiotului sef, au in sange microbul hotiei! Oricum, Luluta ii pluimba ca pe moaste pe la dna si-i spala mai ceva ca la Nufarul! Si asa dna mai bifeaza o victorie impotriva coruptiei, cocolosind cel mai mare clan mafiot din Romania!

Guma de mestecat
18 iunie 2015
pentru rex

-

Răspuns la: Lichelele!
Adăugat de : rex, 18 iunie 2015
Astia din famiglia mafiotului sef, au in sange microbul hotiei! Oricum, Luluta ii pluimba ca pe moaste pe la dna si-i spala mai ceva ca la Nufarul!...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3177 secunde