Metoda Accidentul

"Fiul dumneavoastră a făcut accident. Trebuie transferat din Constanța la București! E nevoie de 40000 lei!"

2221

Articole recomandate

La data de 30.01.2017, polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 66 de ani, din Constanța, despre faptul că, la ora 21.45, a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul său, comunicându-i faptul că a provocat un accident rutier foarte grav și se află la spital.

Persoana necunoscută i-a dat la telefon o altă voce necunoscută, care s-a recomandat a fi doctor, precizându-i faptul că fiul ei trebuie transferat de urgență la o clinică din București, iar pentru acest lucru este nevoie să achite suma de 40.000 de lei.

Persoana în vârstă a sesizat organele de poliție și asupra faptului că la data de 28.01.2016, ora 23.00, a fost apelată tot pe telefonul fix de către o femeie, care s-a recomandat a fi fiica ei și care i-a cerut suma de 10.000 de lei pentru a se împăca cu victimele unui accident în care a fost implicată.

Deoarece femeia în vârstă a specificat faptul că se va deplasa la poliție pentru a sesiza aspectele prezentate, persoanele necunoscute au încheiat convorbirile în ambele cazuri.

Polițiștii au deschis o anchetă în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a autorilor faptei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Eveniment : ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. O VICTIMĂ!
Pagina a fost generata in 1.0096 secunde