Final de stagiu de practică la navele fluviale pentru elevii militari

263
Final de stagiu de practică la navele fluviale pentru elevii militari - finaldestagiu-1626024742.jpg

Articole de la același autor

Elevii din ultimul an de studiu de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale au desfășurat, în perioada 14 iunie - 14 iulie, stagiul de practică la unități de nave din porturile militare Brăila și Tulcea.

Obiectivul principal al stagiului de practică l-a constituit dezvoltarea aptitudinilor elevilor, în vederea facilitării începerii carierei acestora la bordul navelor Forțelor Navale Române. Pe parcursul întregii perioade de stagiu s-a urmărit dobândirea de competenţe şi abilităţile necesare în vederea integrării cu succes în echipajele navelor.

„Încadrarea lor la posturile de luptă, în funcție de specialitățile studiate în cei doi ani de școală, a avut rolul ca stagiarii să fie permanent sub îndrumarea personalului militar specializat și le-a oferit viitorilor tehnicieni militari ocazia să-și pună în aplicare cunoștințele. Stagiul de practică este considerat a fi drept o primă ocazie de valorificare a cunoştinţelor teoretice într-un context real”, transmit reprezentanţii Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale Române.

După această perioadă de stagiu, pe elevii din anul al II-lea de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ îi așteaptă examenul de certificare profesională și, firește, de absolvire. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4377 secunde