Fiica unui polițist, studentă în vârstă de 20 de ani, găsită spânzurată

4571
Larisa Patricia, o tânără de 20 de ani și-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă părinți îndurerați și o întreagă comunitate șocată de gestul său. 

Fiica unui polițist, studentă în vârstă de 20 de ani, găsită spânzurată - 1-1497436870.jpg

Nimeni nu înțelege ce a îndemnat-o pe fata din localitatea Zimandu Nou să recurgă la un asemenea gest, organele de anchetă încercând să facă lumină în acest caz și să identifice motivele care ar fi îndemnat-o pe tânără să se spânzure. 

Tatăl tinerei este polițist, însă acesta susține că nu știa nimic despre intențiile sinucigașe ale fiicei sale, potrivit presei locale. Fata era studentă la o universitate din Arad, ea fiind absolventă a Colegiului Economic Arad.

Fiica unui polițist, studentă în vârstă de 20 de ani, găsită spânzurată - 2-1497436912.jpg

Trupul ei a fost găsit, marți dimineața, în curtea casei în care locuia împreună cu mama și cu o prietenă. Macabra descoperire a fost făcută chiar de către prietena tinerei. Aceasta a văzut-o pe Larisa atârnând de suportul de bătut covoare, iar alături era și un scaun răsturnat (de care, probabil, tânăra s-a folosit pentru a-și pune în aplicare planul suicidar). 

Conform procedurilor, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, dar și polițiști și procurorul criminalist, scrie aradon.ro.

Potrivit informațiilor noastre, Larisa a lăsat un bilet de adio adresat mamei sale. Se pare că tânăra locuia împreună cu mama la Zimandu Nou, în urma divorțului părinților, care a avut loc acum câțiva ani. Larisa era studentă la UAV, unde studia Ingineria sistemelor biotehnice si ecologice. A absolvit Colegiul Economic, iar gimnaziul l-a făcut la fosta Generală 13, din cartierul Grădiște. Iată ce spune un fost coleg de-al ei de generală: "Am fost împreună la gimnaziu. Era o persoană destul de retrasă față de necunoscuți, nu era foarte sociabilă, dar era atentă cu cei apropiați. A terminat la Economic dar nu a luat BAC-ul. Din câte știu părinții au divorțat, iar asta a afectat-o foarte mult".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6603 secunde