Fiica unui fost senator, bătută în plină stradă FĂRĂ MOTIV: "Nu doar o mână, ci chiar capul i l-aș fi rupt!"

596
Fiica unui fost senator, bătută în plină stradă FĂRĂ MOTIV:

Articole recomandate

Fiica fostului senator de Brașov Sebastian Grapă a fost victima unui atac în plină stradă, când un bărbat de 58 de ani a lovit-o și i-a rupt mâna. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.


Incidentul a avut loc miercuri, într-un parc din centrul Brașovului. Fiica fostului senator Sebastian Grapa ar fi fost lovită cu brutalitate de un bărbat aflat în stare de ebrietate. În imaginile postate de fostul senator, se vede cum fata în vârstă de 18 ani este lovită în timp ce este deja întinsă pe o bancă, având mâna ruptă.


"Acest cetățean al Brașovului a decis să-mi agreseze fără nici un motiv copilul. Era într-o stare avansată de ebrietate!", a scris fostul senator pe Facebook.


Ulterior, Sebastian Grapă și-a dus fiica la urgență și a depus plângere la Secția 1 Poliție. Copila s-a ales cu mâna ruptă. Fostul senator a revenit cu o nouă postare după ce imaginile au stârnit comentarii pro și contra. O persoană care a spus că este fiica agresorului a dat vina pe adolescentă și a scris că agresorul ar fi încercat, prin corecția aplicată, să răzbune o altă copilă pe care fiica lui Grapă ar fi lovit-o anterior.


"Rezultatul «corecției» aplicate fiicei mele de către un dement aflat în libertate. În atenția tururor celor care-și exprimă opiniile fără să aibă habar ce s-a întîmplat... Dacă mai au și copii ... le doresc să nu pățească același lucru. Să rupi mâna unui copil care se bucură de viață trebuie să fii dereglat rău la bibilică. În privința a ce i-aș fi făcut eu ca tată al copilului este ușor de imaginat. Nu doar o mână, ci chiar capul i l-aș fi rupt, dar eu cred că statutul de ființă umană și educația sunt suficiente să mă ajute să-mi reprim instinctul animalic și să aștept ca secția 1 poliție Brașov să-și facă datoria", a mai scris Sebastia Grapă pe rețeaua de socializare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2676 secunde