Fifor: Din cauza blocajelor președintelui, România investește mai puțin, absoarbe mai puțini bani europeni

136
Fifor: Din cauza blocajelor președintelui, România investește mai puțin, absoarbe mai puțini bani europeni - 16809685-1569151876.jpg

Articole recomandate

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat că au trecut 5 zile de la decizia Curții Constituționale și 26 de zile de când președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să facă numirile miniștrilor interimari și a menționat că "din cauza blocajelor președintelui România investește mai puțin, absoarbe mai puțini bani europeni și comunități întregi de români sunt private de la dezvoltare".

"Curtea Constituțională a stabilit că domnul Iohannis a blocat Guvernul și îl obligă să emită "de îndată", adică IMEDIAT, decretele de desemnare a miniștrilor interimari. Sunt deja 5 zile de la decizia Curții și 26 de zile de când ar fi trebuit să facă numirile interimarilor. În tot acest timp, pe masa fără titular de la Ministerul Mediului, de pildă, zac șase proiecte de investiții pentru alimentare cu apă in valoare de 1,5 miliarde euro, din fonduri europene. Din cauza blocajelor președintelui, România investește mai puțin, absoarbe mai puțini bani europeni și comunități întregi de români sunt private de la dezvoltare. Acesta e "președintele" care vă propune ironic "România normală"! Spun "ironic" pentru că într-o Românie normală cetățenii ar trimite direct acasă un astfel de președinte! Aveți ocazia să o faceți prin vot la alegerile din noiembrie!", a scris duminică Fifor pe Facebook.

Curtea Constituțională a României a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul juridic între Guvern și președintele Klaus Iohannis, stabilind că șeful statului urmează să emită "de îndată" decretele de revocare a miniștrilor, precum și pe cele de desemnare a interimarilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7699 secunde