Fifor: Am convingerea că noua conducere a Jandarmeriei se va concentra pe siguranța cetățeanului și creșterea încrederii românilor în instituție

159
Fifor: Am convingerea că noua conducere a Jandarmeriei se va concentra pe siguranța cetățeanului și creșterea încrederii românilor în instituție - jmg9ndqwjmhhc2g9ztywmzvmmwy5ndez-1565076332.jpg
Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a declarat marți, după învestirea în funcție a noului șef al Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Constantin Florea, că are convingerea că noua conducere se va concentra, în primul rând, pe siguranța cetățeanului și creșterea încrederii românilor în această instituție.

"Astăzi l-am învestit în funcție pe noul șef al Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Constantin Florea, ocazie cu care m-am întâlnit cu întreaga conducere a instituției. Aștept de la inspectorul general o evaluare rapidă a managementului actual al Jandarmeriei și propuneri de eficientizare a activității. Jandarmeria Română este principala structură militară a MAI, iar rolul ei în asigurarea ordinii publice este de necontestat. Pornind de la această perspectivă, am convingerea că noua conducere se va concentra, în primul rând, pe ceea ce înseamnă siguranța cetățeanului și creșterea încrederii românilor în Jandarmerie. Aștept ca toate misiunile viitoare să aibă ca repere onoarea, responsabilitatea și respectarea întocmai a legii", a scris Fifor, pe Facebook.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne a dispus luni încetarea împuternicirii în funcție a inspectorului general al Jandarmeriei Române, Ionuț Sindile, și înlocuirea acestuia cu generalul de brigadă Constantin Florea. "Domnul general a ocupat până astăzi funcția de inspector-șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj. Are o experiență în Jandarmerie de aproape 30 de ani și este unul dintre puținii generali ai Jandarmeriei Române", a precizat Mihai Fifor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4981 secunde