"Fetițe" prinse făcând sex oral pe străzile Constanței

2305
3
În week-end-ul care a trecut, jandarmii din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța au întocmit două dosare penale unor femei care practicau prostituția pe raza municipiului Constanța.


Lucica M., de 37 de ani, din municipiul Constanța, a fost depistată în data de 19 octombrie, pe str. Caraiman, din Constanța, în timp ce întreținea raporturi sexuale orale cu S.M., contra sumei de 30 de lei. De asemenea, Ionela F., de 20 de ani, din Lazu, comuna Agigea, a fost depistată, în data de 21 octombrie, pe str. Nicolae Filimon, din Constanța, în timp ce întreținea raporturi sexuale orale cu I.A. contra sumei de 30 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile "Tomis" Constanța, căpitan Codrin Popoiu, în cauză au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de prostituție, cercetările urmând a fi continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.



Comentează știrea

admirator
23 octombrie 2012
ce aveti

cu sarmanele alea? ia vedeti in ziare cite anunturi pentru sex la domiciliu sunt; chiar si cite 2 odata... nu cumva sunteti subiectivi? Va legati de amarastencele alea, dar protejati -pe fata- profesionistele de lux... Cand se da legea aia odata? Cred ca politia are lucruri mai importante de facut, decit sa haituiasca niste amarite...

gicu
23 octombrie 2012
jandarmi

sunt eroi nationali acesti jandarmi

JAN
23 octombrie 2012
DECORATII

Hai sa ii decoram pe acesti jandarmi ca au prins niste prostituate in fapt. Pe strada Caraiman la bariera pestii stau si pazesc prostituatele pe care toata lumea le vede in activitatea lor intensa langa liniile de calea ferata sau in spate la complexul sportiv ,,La Triunghi,,. Daca s-ar vrea, acesti jandarmi le-ar lua ca din oala pe ,,fetite,, din aceasta zona.

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Prinsă în timp ce făcea sex oral
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Sex oral pe varianta Constanței
Miercuri, 12 Septembrie 2012
Stire din Monden : Tatăl Floarei Leonida,  cu ochii în lacrimi
Pagina a fost generata in 1.2558 secunde