Video FETIȚE LĂSATE SINGURE ÎN MAȘINĂ, ÎN PARCAREA DE LA SUPERMARKET, cu cheile în contact. Una dintre ele a pornit motorul

10968
2

Articole recomandate

Două fetițe au fost lăsate singure în mașină, una la volan, iar cealaltă pe bancheta din spate, potrivit unei femei din Constanța, care a postat un filmare pe internet. 


"A reușit să pornească motorul mașinii, crezând că este o joacă. Am așteptat în jur de 30 de minute, până și-a făcut apariția mama lor. Am întrebat-o de ce și-a lăsat fetițele nesupravegheate, cu cheile în contact. Mi-a răspuns pe un ton foarte urât, că e problema ei ce face cu copiii. Fetița a pornit mașina și putea să riște un accident", spune Mary Leonhards, în descrierea filmării postate pe internet. 


De cealaltă parte, alți martori spun că întreaga scenă a fost exagerată de femeia care a postat filmulețul, în goana spre celebritate: "Eram de față și totul s-a întâmplat în câteva secunde. Femeia s-a dus să ducă un cărucior până la rastel și s-a întors imediat. Nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun și copilul nu a pornit autoturismul".


Inspectoratul de Poliție Județean Constanța face verificări în acest caz și a sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, care a dispus o anchetă în acest caz. De asemenea, polițiștii constănțeni au sancționat-o pe femeie cu 4-5 puncte amendă și 3 puncte de penalizare pentru parcare neregulamentară. 


Comentează știrea

zoro
9 noiembrie 2017
teapa

Acest model de Skoda porneste doar daca in mod cumulativ sunt indeplinite urmatoarele conditii: AI CENTURA PUSA, APESI AMBREIAJUL SI INTORCI CHEIA in contact. Ma indoiesc ca acei copii au facut CUMULATIV toate aceste lucruri, poti insa sa aprinzi din cheie farurile si consumatorii gen aer, radio, bord, din contact si atat. In plus de atat, se vede din poza ca oglinzile laterale sunt inchise, semn ca motorul este oprit, se deschideau automat daca se pornea motorul. TEAPA

Marian
10 noiembrie 2017
Cacat de stire

Super profesionisti, futu-va-n gura de cacati de 'jurnalisti'. Duceti-va dupa stiri calumea idiotilor!!! BTW unde sunt cele 3 surse de informare pentru a deveni veridica o stire ? Ati luat interviuri de la martori? Rahat de stire!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2783 secunde