Fetița pierdută pe stradă și-a găsit părinții

1000
Polițiștii de la Secția 5 au reușit să identifice familia fetiței găsită pe stradă, luni, pe bulevardul 1 Mai, din Constanța, în zona fostului Liceu SNC.
Potrivit anchetatorilor, micuța Cătălina, care are doi ani, provine dintr-o familie de romi căldărari veniți din Cluj Napoca și stabiliți fără forme legale în Constanța.
Mama fetiței a declarat că, în cursul zilei de luni, a lăsat-o pe fetiță cu o verișoară, în vârstă de 12 ani, și a plecat să facă piața. Când s-a întors, a constatat dispariția copilului, iar timp de câteva ore a căutat-o prin împrejurimile casei unde locuiește. Disperată, în cele din urmă, a anunțat Poliția.
De partea cealaltă, după ce a fost găsită pe stradă, micuța Cătălina a fost dusă la Direcția pentru Protecția Copilului din Constanța.
Inițial, angajații de la această instituție au încercat să afle cine sunt părinții micuței, însă totul a fost în zadar, deoarece fetița nu știa să spună decât "mama" și "tata".
În momentul de față, copilul se află la Direcția pentru Protecția Copilului care va efectua o anchetă socială, urmând să stabilească dacă micuța va fi sau nu înapoiată familiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.716 secunde