Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni are nevoie de ajutor

746
Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni are nevoie de ajutor - fetitajandarmeriteiuciseinaccide-1545050164.jpg

Articole recomandate

Fetița Irinei Cristina Airinei, jandarmerița accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Suceava, are leziuni cerebrale grave și este internată, în prezent, la Centrul Național de Recuperare Neuropsihomotorie Copii din București.

În urma accidentului petrecut pe 14 noiembrie, jandarmerița și-a pierdut viața, iar fetița ei de aproape 2 ani, Larisa Mihaela, a fost rănită grav. Medicii au transferat-o, în primă fază, de la Spitalul Județean Suceava la Spitalul "Marie Curie" din Capitală. Apoi, în urmă cu două săptămâni, Larisa a fost adusă la Centrul Național de Recuperare Neuropsihomotorie Copii. 



Ea nu se mai află într-o stare de comă profundă, ci într-o stare de semicomă. Deși nu i s-a dat nicio șansă să-și revină, Larisa care a fost conectată la aparatele de ventilare mecanică respiră, în prezent, singură, potrivit adevarul.ro. Tatăl fetiței, Victor Maniliuc spune că progresele făcute de Larisa îi dau speranță că ea s-ar putea recupera. Pentru continuarea tratamentului, familia micuței are nevoie de ajutor financiar. Cei care vor să o ajute pe fetița Irinei Cristina Airinei, pot să pună bani în contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON, deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6563 secunde