FETIȚĂ GĂSITĂ PE O STRADĂ DIN CONSTANȚA. CINE O RECUNOAȘTE? "Vorbește despre o mamă care a plecat cu trenul"

14366
FETIȚĂ GĂSITĂ PE O STRADĂ DIN CONSTANȚA. CINE O RECUNOAȘTE?
"A fost un apel la 112 la ora 14.10 de la o persoană care ar fi găsit fetița în cauză pe strada. Un echipaj de la Secția 4 politie a ajuns la fața locului și va conduce toate persoanele la sediul secției de poliție conform procedurilor in astfel de situații. Vor fi contactați și reprezentanții Direcției pentru protecția copilului pentru clarificare situației de fapt și luarea măsurilor legale.", spun polițiștii din Constanța.


UPDATE - Sara și-a găsit familia. În momentul de față, copilul se află la Secția 4 Poliție Constanța, unde s-au prezentat și părinții pentru lămuriri !


Situație incredibilă în Constanța. O fetiță a fost adusă la un centru psihologic de pe strada Andrei Mureșan, de către două persoane care susțin că minora se afla părăsită pe stradă. Micuța răspunde la numele de Sara și nu știe unde locuiește. În ciuda unor eforturi de a afla cine sunt părinții copilului, fetița vorbește despre o mamă care a plecat cu trenul. Deocamdată polițiștii nu au primit nicio sesizare în ceea ce privește dispariția copilului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0272 secunde