Fetiță de 10 ani, răpită din fața Gării Constanța și violată zile în șir

3692
2
Fetiță de 10 ani, răpită din fața Gării Constanța și violată zile în șir - cruzime-1457716018.jpg
Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost reținut după ce a violat o fetiță de doar 10 ani, în repetate rânduri! Minora a fugit de mai multe ori de acasă și la fel s-a întâmplat și în data de 4 martie, când bărbatul s-a întâlnit cu fetița în Gara CFR Constanța. 


Sub pretextul că o cunoaște pe mama sa, a păcălit-o pe minoră și a dus-o în localitatea Castelu, acolo unde bărbatul are domicilul. Zile la rând, tânărul a abuzat-o sexual și după ce și-a satisfăcut plăcerile macabre a adus-o pe micuță pe data de 9 martie în zona Gării. 


Acolo, minora a fost găsită de părinți, cărora le-a povestit calvarul prin care a trecut. Medicii legiști le-au confirmat părinților cruzimea fără margini la care a fost supusă micuța. Bărbatul a fost reținut și dus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Protecția Copilului Constanța a deschis o anchetă socială în acest caz, iar micuța a fost luată temporar din custodia familiei și plasată într-un Centru de Primiri Urgențe. 


Comentează știrea

Pintea
12 martie 2016
Pedofilii rusi, castrati chimic

Legea intentioneaza sa eficientizeze prevenirea crimelor sexuale comise impotriva copiilor prin intarirea pedepselor pentru fapte comise impotriva copiilor sub 14 ani, si pentru cei care implica copiii in prostitutie si comertul cu materiale si obiecte pornografice implicand copii.Legea introduce circumstante agravante - pentru crimele sexuale comise impotriva copiilor de parinti sau indivizi responsabili pentru cresterea si supravegherea acestora. Noua lege interzice si suspendarea sau amanarea sentintelor in astfel de cazuri, si noile pedepse pot ajunge pana la inchisoare pe viata si proceduri medicale impotriva pedofililor, adica castrare chimica a acestora. Procedura constă în injectarea unui medicament special, care suprimă dorința sexuală. Documentul prevede efectuarea castrării chimice de către instituțiile medicale, în comun cu instituțiile penitenciare, în ultimile trei luni de ispășire a pedepsei

Pt camere nu ai bani, dar pt panselute, ceasuri stricate in intersectii, arbori care se usuca dupa o luna - ai bani
12 martie 2016
Sa nu te astepti sa fii votat, fagadau, ca urasti constantenii

Ati sters comentariul ? Nu stiam ca sunteti ziarul lui Fagadau. Sa va fie rusine. Nu vreti camere video pe strazi ca nu cumva sa se inregistreze spagile ce le iau cei din primarii (fara camere video si tot ati fost filmati si inregistrati dar cu aparatura procurorilor si a serviciilor), ca nu cumva sa ii suparati pe contrabandistii de tigari, ca nu cumva sa va inregistreze pe unde umblati in timpul orelor de program, ca nu cumva sa fie inregistrati proxenetii si camatarii, sa nu-i deranjati. Camerele video inseamna disparitia infractionalitatii si voi nu vreti asta, voi vreti raul constantenilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4328 secunde