Fete din Constanța, drogate și obligate să se prostitueze. Copilă dusă la "produs" chiar de mama ei

3584
1
Fete din Constanța, drogate și obligate să se prostitueze. Copilă dusă la

Articole de la același autor

Vineri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpaților Mihai Pastramă, Cristian Stamate, Gheorghe Tudor, Petrișor Zaharie, Marian Opriș, Mihai Gheorghiță, Viorel Vîlcu, Ștefan Chirilă, Mădălina Neacșu, Andrei Czapa, Marian Ivan, Vasilica Cristea, Aurelia Gherghe, Ionela Smedoiu și Florin Bănuț, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, în formă continuată, trafic de minori în formă continuată, trafic de droguri în formă continuată, proxenetism în formă continuată.


Potrivit procurorilor, din luna decembrie 2015 până în prezent, inculpații au derulat, pe raza municipiului Constanța și în alte patru orașe din țară, activități de recrutare, transportare, adăpostire, transferare și primire, în scopul exploatării sexuale a mai multor fete, minore și majore, prin constrângere fizică și psihică, dar și prin violență fizică și verbală. 


Fetele erau supravegheate permanent, dar și drogate constant. Florin Bănuț, zis "Bătrânu", strângea banii după ce constrângea victimele să se prosti-tueze. În ceea ce privește rolurile mem-brilor grupării infracționale, din probele administrate a rezultat că Viorel Vîlcu, în calitate de lider al grupului, a coordonat întreaga activitate infracțională, rolul acestuia constând în exercitarea de acte de violență asupra persoanelor exploatate sexual și de procurare a drogurilor pe care le-a oferit spre consum persoanelor exploatate sexual. 


Deși, inițial, persoanele vătămate au practicat prostituția fără ca asupra lor să se exercite amenințări sau violențe, pe parcurs, Viorel Vîlcu și-a schimbat comportamentul într-unul violent. Marian Ivan și Vasilica Cristea au avut rolul de a primi spre creștere, în schimbul unor sume de bani, copiii a două persoane vătămate, activitatea de exploatare sexuală desfășurată de către grupul infracțional fiind înlesnită prin scoaterea din zona de preocupării a persoanelor vătămate a activităților de creștere și educare a minorilor.


Nu în ultimul rând, Aurelia Gherghe a acceptat situația traficării fiicei sale de către membrii grupului și i-a îndemnat pe aceștia să continue activitatea de exploatare sexuală a fiicei sale minore. Decizia a fost determinată de interesul obținerii unor sume de bani rezultate în urma practicării prostituției. 


Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. La acțiune au participat și luptătorilor din cadrul Batalionului Special de Intervenție a Jandarmeriei Române și D.G.A.S.P.C.- Sectorul 1 București.


Comentează știrea

Cantemir D-tru
17 septembrie 2016
Prostitutie si droguri

Saracii minori, sunt fericiti sa consume alcool si droguri/unele liceene adora prostitutia/barul Vanatorul-cuib de golanie.

Pagina a fost generata in 0.4451 secunde