Femeile care au bătut un băiat la școala "Dan Barbilian", ARESTATE LA DOMICILIU

689
2
Femeile care au bătut un băiat la școala
Cele 3 femei cercetate pentru ca au lovit un elev de clasa a V-a, pe holul Școlii Gimnaziale "Dan Barbilian", din municipiul Constanța, au fost arestate la domiciliu pentru 30 de zile. Inițial, femeile au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.




Comentează știrea

Liviu Chilian
2 februarie 2018
'R'ati ai bizdicului de Rromarlani-porcidecaine rabiati!

Am sunat, d'le. Am pierdut bani si timp. Mi'am deranjat camaradul, ce a trebuit sa piardă timp si energie, investigand. Am vrut sa stiu adevarul. Cele trei femei "adulte" ce l'au cosmetizat un pic pe tziganoidul-musulman, sunt Turco-Tziganci. Adolescentul-înnebunit de razboi, e...supraponderal, dezvoltat pe orizontală, cum ar guitza Amerikknarii suboameni-sadici. El agresa si speria alti copii, indeosebi puradei Turco-Tzigani pe care ii urăște de cand unul dintre ei i'a...shparlit, shutit, shmanglit prânzul megaconsistent. Mama grasunului oligofren ce are peste 100 kile, e Turcoaica, tatal e Sirian, ei fiind rude cu, ati ghicit, Shhaidehoaikk, psihopata...frumoasa ca noaptea, pe care Kumanul Vechi Drakknea a vrut s'o unga primsinistra; muiere neroada ce a ajuns la spital, din cauza kapului, cand DNA-ul a inculpat'o. S'au omorât intre ei Tziganii, si musulmani, ca sa ne faca de râsul zoomenirii pe noi, Romanii. Grotescul in care a ajuns fosta Romanie, e abisal! Cosmarul se prelungeste! Suprarealismul-sadic rromarlanesc e inepuizabil. Întrece sadismul-porfiric Amerikknar; Amerikknari ce au guitzat azi, ca vor reîncepe resbelul din Siria, la ordinul aliatului Israhatzel. Cica, Siria mărește productia de Zyklon B, ceea ce ii excită pe Alesii lui YHWH. Sa ne imaginam cati de'alde Mustafa isi vor pierde mintile, daca bombardeaua amerikknara ii va mirui la kap. --- Unul din patru copii Romani nu merge la scoala. In judetul Kustendge procentajul e mai mare. Acest scandal cu un venetic pripasit in...Grădina Maicii Domnului, ne arata ce inseamna kkpIUDAlismul gloabalist...

unul
2 februarie 2018
mda

https://www.replicaonline.ro/femeile-care-au-rupt-cu-bataia-un-minor-intr-o-scoala-la-instanta-cine-sunt-si-ce-au-decis-magistratii-344419/ Pe replicaonline sunt stiri mai bune.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0556 secunde