Femeie ucisă de câinele vecinilor, scăpat din lanț

246
Femeie ucisă de câinele vecinilor, scăpat din lanț - caine-1637826470.jpg

Articole recomandate

O femeie din comuna Stoenești, județul Vâlcea, a murit în curtea vecinului ei, sfâșiată de câinele acestuia, care a rupt lanțul când a văzut-o și s-a repezit la ea, transmite Realitatea Plus.


Atunci când a ajuns în curtea vecinului său, femeia a fost mușcată de picior și mână de unul dintre cei doi câini din rasă Rottweiler ai acestora Câinele ar fi rupt lanțul și s-a repezit la ea. Femeia avea varice la picioare, iar din această cauză, în urmă mușcăturii, a pierdut mult sânge și a decedat.


Un copil de 3 ani din Mangalia a murit după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei. Mare atenție la această rasă
Un copil de trei ani din Mangalia a fost ucis de câinele familiei, din rasa “Presa Canario”, la începutul lunii noiembrie. Copilul se afla în grija bunicii, în timp ce părinții se aflau la serviciu.


Femeia s-ar fi apropiat de țarcul unde era ținut câinele pentru a-i da de mâncare și fără să-și dea seama, băiețelul a intrat după ea. În doar câteva secunde, animalul s-a năpustit asupra micuțului și l-a pus la pământ. Animalul l-ar fi mușcat inclusiv de cap. Bunica a sunat imediat la 112. Plin de sânge, bietul copil a fost dus la spitalul din Mangalia însă, nu a mai putut fi salvat din cauza rănilor groaznice.


Din informațiile anchetatorilor, câinele era înregistrat. După acest tragic incident a fost deschis un dosar penal, iar polițiștii și procurorii vor lua măsurile ce se impun în acest caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5577 secunde