Femeie tâlhărită pe stradă

341
1
Femeie tâlhărită pe stradă - femeietalharita-1432058063.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 34 de ani, din Cumpăna, a cerut ajutorul polițiștilor, după ce a fost tâlhărită pe o stradă din comună.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, în atenția cărora a ajuns dosarul, fapta a fost comisă sâmbătă după-amiază, în jurul orei 18,30. Victima mergea pe strada Panselei, când s-a întâlnit cu Mitică Bulgaru; bărbatul a acostat-o, pretinzându-i restituirea unei sume de bani împrumutată cu mult timp în urmă. Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar bărbatul a lovit-o pe femeie și i-a furat telefonul mobil din buzunar.

În urma celor întâmplate, victima a scos un certificat medico-legal, din care rezultă că a avut nevoie de una - două zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor provocate și s-a adresat polițiștilor de la Secția 1 Poliție Rurală. La domiciliul suspectului a fost efectuată o percheziție, în urma căreia a fost găsit telefonul furat, iar ieri, suspectul a fost dus în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, care au dispus măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. 

Comentează știrea

Stela
20 mai 2015
Visează! Țintește! Planifică! Acționează!

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4935 secunde