Femeie suspectată că a furat dintr-un magazin o brățară cu diamante în valoare de peste 85.000 de lei, reținută de polițiști

214
Femeie suspectată că a furat dintr-un magazin o brățară cu diamante în valoare de peste 85.000 de lei, reținută de polițiști - 180913010913bigpolitie-1542366891.jpg

Articole recomandate

O femeie de 42 de ani, suspectată că a sustras dintr-un magazin din Capitală o brățară cu diamante în valoare de peste 85.000 de lei, a fost reținută de polițiști.


Poliția Capitalei a anunțat, vineri, că administratorul unei societăți comerciale a reclamat că, în data de 10.11.2018, în jurul orei 18.30, persoane necunoscute au sustras din magazinul situat în incinta unui centru comercial o brățară din aur cu diamante, în valoare de peste 85.000 lei.


"Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au demarat investigațiile, iar la data de 15 noiembrie a.c. a fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani, cunoscută cu preocupări de natură infracțională, bănuită de comiterea faptei. Femeia a fost condusă la sediul subunității pentru audieri, în sarcina acesteia fiind reținută săvârșirea faptei reclamate. Cu ocazia extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data menționată, ar mai fi sustras și alte bunuri tot din același complex comercial", a transmis Poliția Capitalei.

Prejudiciul creat a fost recuperat și restituit părților vătămate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu femeia în stare de reținere, urmând a fi prezentată magistraților.

Sursa: News.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4988 secunde