Femeie rănită grav, după ce a căzut în prăpastie. Elicopterul SMURD, solicitat la intervenție

195
Femeie rănită grav, după ce a căzut în prăpastie. Elicopterul SMURD, solicitat la intervenție - smurd1460295160-1495902260.jpg

Articole recomandate

O femeie care se afla, sâmbătă după-amiază, pe Jepii Mici, în Munții Bucegi, a căzut într-o prăpastie, ea fiind inconștientă, la fața locului fiind solicitat elicopterul SMURD.

Potrivit datelor furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Prahova, femeia se află în stare de inconștiență, aceasta urmând a fi recuperată și coborâtă în stațiune de salvamontiștii din Bușteni.

Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a precizat că echipajele au plecat pe munte la intervenție, scrie Agerpres.

Femeia va fi preluată din stațiune de o ambulanță și dusă la Sinaia, de unde va fi preluată de un elicopter SMURD care va ateriza pe stadionul din stațiune, au precizat reprezentanții SAJ Prahova.

Conform sursei citate, femeia, o tânără de 24 de ani, se afla în stop cardio-respirator în momentul când a fost găsită de salvamontiști, aceștia din urmă începând manevrele de resuscitare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.654 secunde