Femeie moartă după o șicanare în trafic! A fost azvârlită din mașină, autoutilitara răsturnându-se peste ea

2745
1
Femeie moartă după o șicanare în trafic! A fost azvârlită din mașină, autoutilitara răsturnându-se peste ea - botosaniaccidentmortal-1511768043.jpg

Articole recomandate

Un grav accident rutier a avut loc pe un drum județean care face legătura între Botoșani și Roman. O femeie a murit la Botoșani, după o șicanare în trafic. 


O femeie, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce autoturismul în care se afla, un Volkswagen Transporter, condus de soțul său (42 de ani), s-a răsturnat peste ea, informează botosaninews.ro.

Cei doi au plecat din Cristești – județul Botoșani, către Roman – județul Neamț, dar la un moment dat bărbatul s-a șicanat în trafic cu un alt șofer, în vârstă de 36 de ani, aflat la volanul unui Audi A8, înmatriculat în București.


La un moment dat, șoferul de pe Audi a intrat în depășirea autoutilitarei VW Transporter, dar l-a acroșat în momentul revenirii pe bandă cu partea dreaptă.


Șoferul de pe VW Transporter a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat de mai multe ori, iar femeia fost aruncată din mașină, autoutilitara răsturnându-se peste ea.

Din nefericire, aceasta a decedat pe loc, existând ipoteza că nu purta centura de siguranță, în timp ce soțul său, rănit, a fost transportat la spital, scrie libertatea.ro




Comentează știrea

nelu
27 noiembrie 2017
moldoveni...normal

Moldova..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4999 secunde