Femeie moartă, după ce a fost sechestrată de sora sa! Medicii n-au putut intra decât cu măști de oxigen

1668
Femeie moartă, după ce a fost sechestrată de sora sa! Medicii n-au putut intra decât cu măști de oxigen - cazhalucinant650x43506813600-1527855566.jpg

Articole recomandate

O femeie de 60 de ani a murit, după ce a fost sechestrată, bătută și ținută în cea mai cruntă mizerie chiar de sora și cumnatul său. Când au venit să o salveze, medicilor li s-a făcut rău. Ei n-au putut intra decât cu măști de oxigen, scrie romaniatv.net

Povestea halucinantă a ieșit la iveală după ce o vecină a femeii a postat cele întâmplate pe o rețea socială. Se pare că o femeie de aproximativ 60 de ani a fost găsită fără suflare în locuința sa din cartierul Grădiște, din Arad. Conform celor publicate de vecina victimei pe contul ei de Facebook, femeia de 60 de ani a fost bătută, în repetate rânduri, de sora și cumnatul acesteia, ultimul episod având loc în luna martie.

"Au bătut-o cu lopata peste picioare și au lăsat-o să zacă în curte, pe zăpadă. A reușit săraca să se târască din curte, dar au prins-o și au tras-o după ei în casă. După câteva zile au chemat salvarea, femeia a fost dusă la spital și i-au pus piciorul în ghips. După ce au dus-o înapoi acasă, au închis-o într-o cameră, fără mâncare, lăsată în pat, să-și facă nevoile pe ea. Cu ușa și fereastra închisă, de la sfârșitul lui martie, până ieri", spune arădeanca în postarea menționată.

Intervenția echipajului medical a fost una dificilă, aceștia fiind nevoiți să se echipeze cu măști de protecție și tuburi de oxigen, pentru a putea intra în camera în care era închisă femeia.

Femeia a fost transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, însă aceasta a decedat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8707 secunde